İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri

Marmara Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinasyon Birimi tarafından öğrencilere yönelik olarak düzenlenen  İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ 14 NİSAN 2015 tarihinde 13.00-16.00 saatleri arasında Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşmiştir.

Seminere Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan MERGEN, A Sınıfı Uzman ve İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği (İSAG) Yönetim Kurulu Başkanı Levent KAVLAK, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Saim OCAK, Yıldiz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Adem ALTAY, A Sınıfı Uzman İnci TÜRKASLAN, A Sınıfı Uzman ve Sistem Eğitim ve Belgelendirme (SİSBEL) Yönetim Kurulu Başkanı Naci KIRTAŞ, Marmara Üniversitesi İş A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Güliz BÜLBÜL katılım göstermiştir.

Bu sayfa İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinasyon Birimi tarafından en son 20.04.2015 12:23:00 tarihinde güncellenmiştir.