İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinasyon Birimi

İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri

Marmara Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinasyon Birimi tarafından öğrencilere yönelik olarak düzenlenen  İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ 14 NİSAN 2015 tarihinde 13.00-16.00 saatleri arasında Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşmiştir.

Seminere Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan MERGEN, A Sınıfı Uzman ve İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği (İSAG) Yönetim Kurulu Başkanı Levent KAVLAK, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Saim OCAK, Yıldiz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Adem ALTAY, A Sınıfı Uzman İnci TÜRKASLAN, A Sınıfı Uzman ve Sistem Eğitim ve Belgelendirme (SİSBEL) Yönetim Kurulu Başkanı Naci KIRTAŞ, Marmara Üniversitesi İş A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Güliz BÜLBÜL katılım göstermiştir.

Bu sayfa İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinasyon Birimi tarafından en son 20.04.2015 12:23:00 tarihinde güncellenmiştir.