Yüksekte Çalışmalarda İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu (13 Kasım 2018)

Üniversitemiz, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinasyon Birimi tarafından 13 Kasım 2018 tarihinde Teknoloji Fakültesi konferans salonunda Yüksekte Çalışmalarda İş Sağlığı ve Güvenliği konulu Sempozyum gerçekleştirilmiştir.

Sempozyum İ.S.G. Birim Koordinatörü Doç. Dr. Ayhan ONAT, Öğr. Gör. Bekir ORAL, Prof. Dr. Bülent MERTOĞLU ve İş Güvenliği Uzmanı Güliz BÜLBÜL moderatörlüğünde dört oturum şeklinde yapılmıştır. Protokol konuşmalarının (Sosyal Güvenlik Kurumu İstanbul İl Müdürü Murat GÖKTAŞ ve İstanbul Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Metin ÖZAYDIN) ardından İ.S.G. profesyonelleri; Yasin YILDIZ, Ertürk ERGENEKON, Tuncay YÜRÜ, Sefa SAĞLAM, Burak ÇATAKOĞLU, Koray ÖZALP, Burak ÇANKAYA, Naci KIRTAŞ, Zafer İSKENDEROĞLU ve Doç. Dr. Saim OCAK sunumlarını yapmıştır.

İlgilinin yüksek olduğu sempozyum, sektör profesyonelleriyle akademisyenleri ve öğrencileri biraraya getirmiştir.

Sempozyum sonunda tüm katılımcılara katılım belgesi düzenlenmiştir.

Bu sayfa İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinasyon Birimi tarafından en son 27.02.2019 14:37:12 tarihinde güncellenmiştir.