"Hemşirelik Uygulamalarında Delici Kesici Aletlerle Yaralanmalar" Konulu Eğitimimizi Gerçekleştirdik!

22-25 Nisan ve 06 Mayıs 2024 tarihlerinde Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünde 1,2 ve 3. sınıfları dahil ettiğimiz Hemşirelik Uygulamalarında Delici Kesici Aletlerle Yaralanmalar konulu eğitimlerimiz planlanmış ve verilmiştir.

Yaşanan iş kazaları ve olası meslek hastalıklarının önüne geçebilmek için farkındalık oluşturmak, önemini vurgulamak, önleme çalışmalarında teknolojiden nasıl faydalanırız, uygulanacak kontrol hiyerarşisi, bildirimlerin nereye nasıl yapılması gerektiği ve takibi konulu eğitimin arkasından delici kesici aletlerle yaralanan, iş kazası geçiren öğrencilerimizle söyleşi yapılmıştır.

Konunun daha net algılanması için uygulama laboratuvarından malzemelerimizle gerçek bir uygulama örneği sunulmuştur.

iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları (4).jpg (239 KB)