Marmara Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Personel Eğitimi

Üniversitemiz Akademik ve İdari personellerine yönelik İSG eğitimleri, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinasyon Birimi ve Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ortak çalışması ile verilecektir.

İSG Koordinasyon Birimi ve Uzaktan Eğitim Merkezi ile yapılan ortak çalışma sonucunda eğitim modülü kullanıma açılmıştır. Eğitim  Genel Konular, Sağlık Konuları ve Teknik Konular olmak üzere üç bölümden oluşmaktadır. Çalışanların 06.03.2020-16.03.2020 olarak belirlenen tarihlere riayet ederek eğitimlerini tamamlamaları gerekmektedir. Aksi takdirde sisteme girmeleri mümkün olmayacaktır. Eğitimlerin tamamlanmasının ardından düzenlenen eğitim katılım belgeleri çalışanların birimlerine toplu olarak elektronik ortamda gönderilecektir.

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimine https://ders.uzem.marmara.edu.tr/ adresinden

Kullanıcı Adı: T.C. Kimlik Numaranız

Şifre: T.C. Kimlik Numaranız

ile  giriş yapabilirsiniz.

NOT: Eğitim ile bilgilendirme videosuna buradan ulaşabilirsiniz.